Den Danske Business Pavillon er 100 procent bæredygtig
EXPO

Den Danske Business Pavillon er 100 procent bæredygtig

157views

Bæredygtighed Om Pavillonen Det danske erhvervsråds deltagelse til EXPO 2020 Dubai stræber efter at have den mest bæredygtige pavillon til verdensudstillingen. Den danske målsætning til EXPO 2020 Dubai Foruden hovedtemaet for EXPO 2020 Dubai “ Connecting Minds, Creating the Future ” er der tre underordnet temaer: Mulighed , Mobilitet og Bæredygtighed . Det danske fokus vil være på Bæredygtighed , hvor der vil blive arbejdet på at skabe en meningsfuld arv, der vil gavne de kommende generationer, både lokalt og globalt. Arven spænder over alt fra innovationer og arkitektur, til venskaber og forretningsmuligheder. Denne målsætning deles af den danske […]

2 Comments

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

Leave a Response

Joy
Hi there! I am an editor at WorldEventNews. I mainly cover Expo 2020. If you like our news, please bookmark our website and visit often to see our posting. For further related information, please contact 'editor@worldeventnews.com'. Thanks!