This beauty parlour is built like a customizable, Instagrammable art gallery

This beauty parlour is built like a customizable, Instagrammable art gallery

Top: The whitewashed, smooth neutrality of the renovated surfaces stand in contrast to the cement-bonded industrial flooring and columns. | Middle: Stainless steel cubes can be moved around to create on-the-fly layouts for product features and presentations. The backsides of the pivoting steel shelving consist of full-length mirrors that make the space appear bigger. | Bottom: Copious white shelving crafted by Smile Plastics from recycled plastic cups offers many options for display or storage beneath pendant lights designed by Beirut-based studio PS Lab . Three ovoid floor-to-ceiling shelves made of stainless steel offer maximum flexibility and neutrality of look. […]

Tags:
Leave your comment